Behandlinger

fysiurgisk massage

​Jeg tilbyder professionel behandling af muskelspændinger, smerter og manglende mobilitet og spørger altid grundigt ind til dine symptomer og gener, før et behandlingsforløb opstartes.
Jeg har mere end 20 års erfaring i at afhjælpe og mindske smerter og gener fra komplekse problemstillinger som fx. diskusprolaps, scoliose, migræne/spændingshovedpine, smerter pga. slidgigt, smerter i ryg/knæ/skulder/hofte, museskader, tennisalbue, gravide med lænde- og bækkensmerter eller fra en arbejdsskade.

Hvad er fysiurgisk massage?
Fysiurgisk massagebehandling har fokus på, at organismen og bevægeapparatet ​(muskler, sener, led og bindevæv) fungerer og bevæger sig tilstrækkeligt og optimalt. Musklerne skal have en passende lav spændstighed, senerne skal ikke være generede og bindevævet skal være tilstrækkeligt smidigt. Hvis dette opnås, vil kroppens led fungere effektivt og optimalt i forhold til kroppens egen restitutionsevne.

 Fysiurgisk massage kan afhjælpe akutte skader, overbelastningsskader eller aflaste/mindske gener og smerter fra kroniske skader. Samtidig kan fysiurgisk massage ligeledes løsne områder i kroppen, som har kompenseret efter skader, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, idrætsskader og stress m.m.

Du er hos mig en aktiv deltager undervejs i behandlingen, og der tages hensyn til både dine musklers spændingsniveau og din smertegrænse, da jeg kombinerer massagen med en psyko-motorisk tilgang, så dine muskler og krop afspændes under behandlingen.

sportsskade behandlinger

Jeg har stor erfaring med behandling af sportsskader både til dig som dyrker sport på motionsplan og til dig som er elite sportsudøver. Bla. behandler jeg eliteudøvere indenfor badminton, golfspil, løb, karate, e-sport og cykling. Fokus er på at afhjælpe skader og overlastninger både gennem massage, manuel behandling og vha. tapening. Jeg anvender i samråd med dig de behandlingsformer, der kan understøtte din problematik og skade og kombinerer efter behov.

Kinesiologi tapening:
Kinesiologi tapening er en effektiv supplerende behandlingsmetode ved for eksempel: smertebehandling fibersprængninger, forstuvninger, bækkeninstabilitet, tennisalbue, arvæv mm.  Det er en terapeutisk tape, der anvendes strategisk på kroppen for at yde støtte, mindske smerter, reducere hævelse og forbedre ydeevnen.
Kinesiologitape er utrolig elastisk.  Det er designet til at efterligne hudens elasticitet, så du kan bruge dit fulde bevægelsesområde. Tapen er også vandafvisende og stærk nok til at forblive på i flere dage, selv når du træner eller tager brusebad.

Personlig erfaring:
Jeg ved hvad optimal træning og vedligeholdende behandling betyder som sportsudøver uanset om du er motionist eller eliteudøver. 
Jeg kommer selv fra sportens verden og har gennem 15 år dels været elitesportsudøver og dels arbejdet som træner for elite ungdomshold med deltagere til DM, EM og VM.

Optimal sportsbehandling af musklerne er stærkt medvirkende til optimale præstationer fysisk.

psykomotorisk behandling

Jeg arbejder med en psykomotorisk tilgang til mine behandlinger og en forståelse af, at psyke(psyko) og krop(motorisk) hænger sammen.
Jeg valgte min 4 årige uddannelse indenfor dette felt netop fordi, at jeg her både opnåede den grundige viden indenfor anatomi/kroppens opbygning samt fysiologi/kroppens funktioner, som jeg ellers også ville have fået på fysioterapeut studiet; men på psykomotorik studiet fik jeg derudover også en viden om, hvordan vores fysik hænger sammen med vores psykiske tilstand, oplevelser, traumer, smerter, kroniske tilstande mv. Det er denne sammenhæng og viden, jeg anvender i mine behandlinger for at opnå et så optimalt resultat for dig som klient som muligt. 

Kroppen husker alt:
Med en psykomotorisk tilgang ved vi, at der i vores kropsfunktioner, muskler og led kan være lagret psykiske traumer, og dette kan bla. mærkes i musklernes spændstighed/tonus. Det er også derfor, at vi i psykomotorisk sammenhæng arbejder under viden om, at "kroppen husker alt". Derfor er en behandling altid i samråd med dig, og hvordan du og dine muskler reagerer på behandlingen.  Du er hos mig en aktiv deltager undervejs i behandlingen, og der tages hensyn til både dine musklers spændingsniveau og din smertegrænse, så dine muskler og krop afspændes under behandlingen. Den psykomotoriske tilgang vil naturligvis tilpasses og anvendes, hvor det er relevant alt efter, om du fx. kommer med et traume, en kronisk smertetilstand eller en sportsskade.

Jeg samarbejder med andre dygtige behandlere og terapeuter, som jeg henviser til ved behov: zoneterapi, akupunktur, psykolog og kiropraktor.Book tid online

jeg er RAB godkendt og medlem af brancheorganisationerne:

FRfm - foreningen registrerede fysiurgiske massører
dap - danske psykomotoriske terapeuter

jeg samarbejder med forsikringer - kontakt din sundheds- eller ulykkesforsikring om muligheder for tilskud