salg af produkter og hjælpemidler

Jeg sælger nedenstående produkter i min klinik på adressen: Klinikfællesskabet, Nordre Strandvej 95, 8240 Risskov. 

De kan købes i forbindelse med behandlinger eller efter nærmere aftale.

 Kontakt mig, hvis du ønsker at høre mere om et eller flere af produkterne.

Kontakt mig her

Kulde/varme terapi

CryoDerm kold/varm roll-on 95 ml. er produkter, der giver hurtigtvirkende, dyb gennemtrængende, smertelindrende kulde/varme terapi for muskelforstuvninger og ledbånd, ømme og stive muskler, inflammationstilstande, gigt og ledsmerter. Spørg om din problemstilling afhjælpes bedst med kulde eller varme påvirkning.


massagepude

Denne shiatsu massagepude er med infrarød varme og vaskbart betræk. Puden kan anvendes til lænd, nakke, læg, fødder eller, hvor du måtte ønske det. Massagen er med til at øge blodgennemstrømningen i området og lindre spændinger og smerter.

Massagepuden har 4 shiatsu massagehoveder. fodruller 

Solid fodrulle i træ.  Ø5 L21 cm. Fodrullen kan anvendes i forbindelse med anden træning, eller når du fx. sidder og slapper af. Den kan anvendes over hele fodsålen og tæerne og er med til at lindre smerter og spændinger under fødderne samt give en god fornemmelse af jordforbindelse og velvære.

terapi bolde

Jeg sælger flere typer terapibolde. Her er blot vist nogle fra udvalget. Terapiboldene sælges sammen med råd og vejledning i, hvordan de anvendes til de relevante problemstillinger fx. smerter i lænd, nakke, fingre, fødder mv. Øvelser med boldene kan være med til at afhjælpe og forebygge daglige smerter og spændinger.

Gel knystbeskyttere og tåskillere

Gel knystbeskytter er ideel til beskyttelse af knysten ved store- eller lilletåen. En behagelig blød og fleksibel gel-skal beskytter øm og følsom hud samt det omgivende væv. En behagelig tåring anbringes om store/lilletåen og holder produktet på plads.Gel tåskiller  retter tæerne og nedsætter tryk, hvor tæerne kan gå ind over hinanden.
Vaskbar og genbrugelig.

lændebælter

Meget støttende og aflastende lændebælte. Justerbar rygstøtte med 5 stivere, der giver ekstra god støtte til lænden. To meget kraftige velcrolukninger på både rygstøtte og stropper giver stor fleksibilitet og sikrer optimal pasform til lænderyggen. Lændebæltet anbefales bla. til lændesmerter, som fx ved slidgigt, discus prolaps, følgevirkninger fra bækkenløsning. Det kan vaskes ved 40 grader.