søren b. johannsen

Psykomotorisk Terapeut - Fysiurgisk Massør
Sportsskade Terapeut - Ergonomisk Konsulent

 
Uddannet fysiurgisk massør i 1996
uddannet psykomotorisk terapeut i 2001
adskillige kurser indenfor arbejdsmiljø, apv, ergonomi, lejring, siddestillingsanalyse, forflytning, laserbehandling, triggerpoint behandling, bindevævsbehandling, smertebehandling, sportsskade behandling og traumer
- ergonomisk konsulent ved handicapområdet gennem 20 år 
- konsulent indenfor kontor ergonomi gennem 15 år
- behandler i kiropraktisk- og fysioterapi klinikker
- træner indenfor elite sporten
- Behandler inden for handicapområdet gennem 20 år
- 100% selvstændig praksis siden 2019

udtalelser

Generende spændingshovedpine

Karen M. Andersen

"Har i årevis sloges med generende spændingshovedpine og snurren til mine arme, men efter et forløb hos Søren og tilmed nogle gode råd ift. indretning af min arbejdsplads, har jeg stort set ingen symptomer mere"

Forebyggende behandlinger

Buschauffør Århus Sporveje

"Jeg er buschauffør og har nu gået månedligt til behandlinger ved Søren gennem 4 år. Søren er en meget kompetent behandler og har stor forståelse for chaufførernes problematikker og er den af alle behandlere, jeg har haft bedst gavn af"

 
Arbejdsrelaterede skavanker

Buschauffør Århus Sporveje

"Jeg er ovenud tilfreds med den behandling Søren giver mig. Jeg fik et behandlingsforløb på 7 sessioner á 45 min. med 1 uges interval for at komme i bund med arbejdsrelaterede skavanker, og det har virket. Nu får jeg opfølgende massage fast 1 gang om måneden. hertil får jeg ergonomisk vejledning specifikt til mine arbejdsstillinger og til forebyggelse af skavankernes genkomst. Søren arbejder meget præcist - det er behandling, velvære og forebyggelse i høj potens"

Svære rygsmerter

Bente Falk

"Årelange rygsmerter pga. diskusprolapser, skoliose og slidgigt gjorde, at jeg ikke kunne ret meget og måtte tage smertestillende dagligt. Jeg kunne ikke sove om natten pga. smerter, havde svært ved at finde ro i min krop eller overskue dagen. Søren hjalp mig med et behandlingsforløb, hvor der hele tiden blev taget hensyn til min smertegrænse og den psykiske påvirkning, som det at leve med kroniske smerter også giver. Nu sover jeg, har ro og kan eksistere uden smertestillende dagligt"