ergonomi på din arbejdsplads

- øget trivsel og mindre sygefravær

 

Målrettet, uvildig og erfaren rådgivning

En korrekt ergonomisk indrettet arbejdsplads skaber rammerne for mere sundhed, øget trivsel og reducerer risikoen for arbejdsskader og sygefravær. Jeg er specialuddannet og med mange års erfaring som konsulent indenfor ergonomisk rådgivning både i kommunalt og privat regi.

Jeg yder en uvildig og professionel rådgivning om ergonomi, arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsskader og nedslidning. Jeg arbejder for at hjælpe din virksomhed med at skyde genvej til et godt arbejdsmiljø og leverer professionel ergonomisk rådgivning, der bygger på en åben og løsningsorienteret dialog med både virksomhed og medarbejdere.

jeg tilbyder

Jeg tilbyder ergonomisk vejledning til alle typer af virksomheder og ansatte – lige fra medarbejdere på kontorer til mekanikere på værksteder samt lagerarbejdere.

​En ergonomisk vejledning foregår ved, at jeg kommer ud på din virksomhed og gennemgår alle medarbejdernes arbejdsstationer.

Er der tale om et kontormiljø kigger jeg blandt andet på, om borde og stole er hensigtsmæssigt indstillet, om skærmen er korrekt placeret og om hæve-sænkebordet overhovedet kan anvendes. Er der fx. tale om et værksted vil der være mere fokus på korrekte løfteteknikker og om rammerne for gode arbejdsstillinger er til stede.

Som en del af den ergonomiske vejledning udarbejder jeg gerne en samlet rapport med anbefalinger for hver medarbejder. I rapporten beskrives vigtige fund og anbefalinger for den enkelte medarbejder. Under den ergonomiske vejledning vil jeg rådgive medarbejderne om, hvordan sunde arbejdsstillinger kan integreres som en del af en travl hverdag.

Jeg vil også have mulighed for at introducere medarbejderne for små og lette øvelser, der kan anvendes som forebyggelse i løbet af arbejdsdagen.jeg har bla. viden om:
  • Ergonomi og indretning af arbejdspladser
  • Korrekte løfteteknikker
  • Skærmarbejde og indstilling af skærmafstand
  • Hæve - sænkeborde og indstilling
  • Ergonomisk udstyr og kontorudstyr, kontorstole, mousetrapper og lign.
  • Arbejdsskader og forebyggelse
  • Fysisk aktivitet på arbejdspladsen

Arbejdstrivsel og muligheder

​Jeg tilbyder erhvervsløsninger, der tilgodeser medarbejderens sundhed og trivsel på arbejdspladsen og som stiler mod at forebygge og nedbringe sygedage.

​Jeg tilbyder flere ydelser såsom, arbejdspladsvurdering(APV), specifik ergonomisk rådgivning som arbejdsstillinger og arbejdsgange, samt rådgivning i forhold til hjælpemidler, der kan lette den enkeltes problemstilling og optimere arbejdsgange.

​Ergonomisk rådgivning for virksomheder er fradragsberettiget.

Med ergonomisk rådgivning kan I bla.:
 
Reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader
skabe rammer for sundhed og trivsel på arbejdspladsen
nedbringe sygefraværet og øge arbejdsglæden og produktiviteten